Over ons

Dit zijn wij
Dennis Jetten
Boekhoudkundig
medewerker
Fiscalist
Dit doen wij
Wij richten ons op het MKB; van starter tot middelgroot bedrijf. Wij staan voor u klaar met deskundig advies en maatwerk op financieel en innovatief gebied. Wij gaan voor kwaliteit en dat is beloond, juli 2017 zijn wij door de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) positief getoetst op kwaliteit. Dit hebben we voor elkaar gekregen met de inzet van ons team en het vertrouwen van onze klanten. En daar zijn we uiteraard ongelooflijk trots op!

Onze focus ligt op u en op het verder brengen van uw onderneming volgens de juiste koers. Wij gebruiken hiervoor ook onconventionele methoden. Accountancy Wijchen legt de focus voorbij de cijfers: wij bieden u een frisse kijk op uw organisatie en staan naast u met raad en daad. Op basis van gegevens in combinatie met uw doelstellingen, denken wij na over tastbare handvaten die wij u aanreiken en met u bespreken, zodat u uw kostbare tijd kunt steken in de zaken en activiteiten die u belangrijk vindt. Accountancy Wijchen vormt met enthousiaste, betrokken professionals een hecht en sterk team. 

Met elkaar maken we iedere dag onze kernwaarden waar:

De klant centraal

Alles begint en eindigt bij u als klant. Uw contactpersoon bij Accountancy Wijchen kent u bij naam en dat geldt voor ons hele team. Wij maken afspraken met u en daar houden we ons aan. We zijn bereikbaar en toegankelijk. U zult ons regelmatig zien, door persoonlijk contact begrijpen wij precies waar het bij u om draait.

Betrouwbaar

Wij zijn financieel deskundig en handelen integer. We zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, die we ten gunste van uw organisatie inzetten en delen.

Proactief

Wij zijn een vernieuwend kantoor dat anticipeert op de laatste ontwikkelingen. We weten wat er in uw bedrijf speelt, hebben inzicht in de situatie en geven vanuit een frisse blik van buitenaf waardevol advies.